Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bjellorusi. Ne dërgojmë lule me dorë në Minsk dhe 17 qytete, në Bjellorusi

Buqeta të Popullarizuara në Bjellorusi


Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

    
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

    
Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

    
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila