Minsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Unitet
USD 67.36

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 57.74

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Pavdekshmëri
USD 57.74

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 80.83

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 67.36

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Lartësi
USD 80.83

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 93.66

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 93.66

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 57.74

Kthjelltësi

8 trëndafila

Qejf
USD 93.66

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 80.83

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 57.74

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 93.66

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Paqe
USD 57.74

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 57.74

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 57.74

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFOINFO