Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bolivi. Ne dërgojmë lule me dorë në Santa Kruz de la Sierra dhe 8 qytete, në Bolivi

Shteti amerikanojugor i Bolivisë (Bolivia) është shtëpia e shumë kulturave dhe kombësive. Në një vend me 30 gjuhë kombëtare, dhe ndoshta dy kryeqytete, është normale që të kenë edhe dy lule kombëtare. Bolivia është një shtet i ndarë në mënyrë të mprehtë në dy pjesë të dallueshme, në pjesën perëndimore e cila është shtëpia e Maleve misterioze të Andeve dhe e cila ka një ndikim të fortë peruan, dhe në pjesën lindore të vendit e cila favorizon stilin e karnevaleve dhe kulturës braziliane. Lulet e bukura të kuqe, të verdha, dhe të gjelbërta të Kantutës (Kantuta), dhe të Ptuju mund të gjenden duke u rritur në të gjithë vendin dhe në shumë shtëpi në kryeqytetet e Sukre (Sucre) dhe La Paz. Koha e Krishtlindjeve në Sukre sjell të kuqen e ndritshme të Helikonias, dhe çdo të diel rrugët deri në varreza janë të mbushura me shitës të cilët shesin gladiola me ngjyra të ndezura dhe margaritarë të pikturuar. Gjithashtu mjaftë të dashura mes popullit bolivian janë dhe zambakët e bardhë të cilët mundë të gjenden duke dekoruar urnat nëpër varreza. Një pamje tjetër e bukur në Bolivi mundë të shihet në qendrën e qytetit të Sukre, ku me mijëra lule e zbukurojnë sheshin e këtij qyteti duke e bërë atë një ndër vendet më festive në Bolivi.

Buqeta të Popullarizuara në Bolivi


Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

   
Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

   
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

   
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

   
Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

   

Ofertë Speciale: Strehim

Informacion