Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bolivi. Ne dërgojmë lule me dorë në Santa Kruz de la Sierra dhe 7 qytete, në Bolivi

Shteti amerikanojugor i Bolivisë (Bolivia) është shtëpia e shumë kulturave dhe kombësive. Në një vend me 30 gjuhë kombëtare, dhe ndoshta dy kryeqytete, është normale që të kenë edhe dy lule kombëtare. Bolivia është një shtet i ndarë në mënyrë të mprehtë në dy pjesë të dallueshme, në pjesën perëndimore e cila është shtëpia e Maleve misterioze të Andeve dhe e cila ka një ndikim të fortë peruan, dhe në pjesën lindore të vendit e cila favorizon stilin e karnevaleve dhe kulturës braziliane. Lulet e bukura të kuqe, të verdha, dhe të gjelbërta të Kantutës (Kantuta), dhe të Ptuju mund të gjenden duke u rritur në të gjithë vendin dhe në shumë shtëpi në kryeqytetet e Sukre (Sucre) dhe La Paz. Koha e Krishtlindjeve në Sukre sjell të kuqen e ndritshme të Helikonias, dhe çdo të diel rrugët deri në varreza janë të mbushura me shitës të cilët shesin gladiola me ngjyra të ndezura dhe margaritarë të pikturuar. Gjithashtu mjaftë të dashura mes popullit bolivian janë dhe zambakët e bardhë të cilët mundë të gjenden duke dekoruar urnat nëpër varreza. Një pamje tjetër e bukur në Bolivi mundë të shihet në qendrën e qytetit të Sukre, ku me mijëra lule e zbukurojnë sheshin e këtij qyteti duke e bërë atë një ndër vendet më festive në Bolivi.

Buqeta të Popullarizuara në Bolivi


Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

    
Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

    
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

    
Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

    

Ofertë Speciale: Strehim

Informacion