Koçabamba Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cochabamba shpesh njihet edhe si "qyteti-kopsht" dhe kur një herë vizitorët shohin shumëllojshmërin e madhe të luleve që rriten në këtë zonë ata do ta kuptojnë pse. Mëllagat dhe trëndafilat janë gjithmonë popullor në kopshte, së bashku me zhabinët dhe orkidetë ekzotike. Helikoniat dhe lulet kantuta gjithashtu mund të gjenden në këtë qytet të mrekullueshëm.
Unitet
USD 99.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.35

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 111.09

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 111.09

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Luks
USD 79.35

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Arratisu Me Mua
USD 79.35

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 137.55

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.35

Imagjinatë

12 Trëndafila

Delikate
USD 79.35

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 79.35

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Fillimi i Miqësisë
USD 111.09

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 137.55

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 99.19

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 142.84

Thashethemëse

72 Trëndafila

Madhështore
USD 137.55

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 79.35

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 99.19

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 137.55

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top