La Paz Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rrugët e La Paz janë mahnitëse kur degët e qershive lulëzojnë në ngjyrë të ndrithsme rozë e që mund të shihen kudo nëpër rrugët e qytetit për javë të tëra. Orkidetë dhe helikoniat poashtu shihen kudo, edhe në majat më të larta të qytetit. Vizitorët poashtu do të mahniten nga lulet kantuta kur ato lulëzojnë.
Unitet
USD 105.33

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 84.26

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 84.26

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 84.26

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 84.26

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Mbrojtje
USD 105.33

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 146.06

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Fitore
USD 84.26

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 146.06

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 84.26

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Zonjë Zemërbardhë
USD 84.26

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 146.06

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Durim
USD 84.26

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Fillimi i Miqësisë
USD 117.97

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Festim
USD 146.06

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 84.26

E hirshme

Karafila , trëndafila

Thashethemëse
USD 151.68

Thashethemëse

72 Trëndafila

Madhështore
USD 146.06

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në La Paz. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në La Paz kohët e fundit : -