Santa Kruz de la Sierra Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Santa Cruz de la Sierra është një qytet në rritje të shpejtë që nuk e ka harruar dashurinë e vet për lule. Jo vetëm që helikoniat dhe lulet kantuta janë një pamje e zakonshme nëpër qytet, së bashku me disa varieteteve të orkideve. Hibiskusët e mëdhenjë në formë të disqeve poashtu mund të shihen duke lulëzuar kudo në kopshte publike dhe private.
Unitet
USD 57.65

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 48.04

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 48.04

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 48.04

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 80.07

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 48.04

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 67.26

Respekt

24 Trëndafila

Frymëzim
USD 80.07

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 80.07

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 80.07

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Forcë
USD 57.65

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Durim
USD 48.04

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 67.26

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 48.04

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Thashethemëse
USD 86.47

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 80.07

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 67.26

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 80.07

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top