Joshje Sekrete

Joshje Sekrete
Kodi i Produktit: prod115
Zambakë të bardhë ylli, trëndafila rozë, karafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.