Sukre Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sucre është i njohur për ndërtesat e saja të shëndritshme e të bardha si dhe me një shumëllojshmëri të gjerë të orkideve dhe trëndafilave. Trëndafilat ngjitës dhe ata të çajit janë poashtu të njohura, e që mund të gjenden duke lulëzuar në kopshte kudo në qytet. Lulet kombëtare, helikoniat dhe cantutat mund të gjenden kudo, së bashku me hibiskusët në ngjyrë të ndritshme.
Përulësi
USD 47.83

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 66.96

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 86.09

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 79.71

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Urtësi
USD 47.83

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 66.96

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Respekt
USD 66.96

Respekt

24 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 66.96

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E shijshme
USD 66.96

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 79.71

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shpresë
USD 47.83

Shpresë

Gerbera

Joshje e Gjatë
USD 66.96

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 79.71

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Joshje Sekrete
USD 57.39

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shije e Mirë
USD 79.71

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 86.09

Thashethemëse

72 Trëndafila

Përjetësi
USD 66.96

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Modesti
USD 47.83

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top