Ananindeua Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fisnikëri
USD 117.15

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

E mrekullueshme
USD 144.33

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Serenatë
USD 163.07

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 103.09

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 144.33

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 144.33

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 103.09

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Falënderim
USD 163.07

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 163.07

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 117.15

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Joshëse
USD 103.09

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 103.09

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Elegante
USD 103.09

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 117.15

Joshje

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 163.07

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 163.07

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 103.09

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 103.09

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top