Brazilia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Brasilia është një qytet i planifikuar i cili poashtu është i pasur me një variete të luleve. Jakobinat e kuqe dhe të verdha si dhe alstoemeriat shihen kudo, së bashku me gomofrenat dhe lulet Kermit në ngjyrë të gjelbërt të çelur. Ka edhe disa variete të orkideve të cilat rriten në qytet, së bashku me lulet në formë ylli aromatike e zambakët tiger.
Krenare
USD 65.84

Krenare

12 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 71.33

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

E përjetshme
USD 71.33

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 71.33

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 71.33

Kthjelltësi

8 trëndafila

Delikate
USD 71.33

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 99.86

Origjinale

12 Zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 127.29

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Paç Fat
USD 65.84

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 99.86

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri e Pastër
USD 128.39

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 71.33

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 71.33

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 99.86

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 127.29

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 128.39

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fitore
USD 71.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Durim
USD 71.33

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Brazilia. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Brazilia kohët e fundit : -