Florianopolis Dërgim Lulesh (Luleshitës)

E paharrueshme
USD 71.06

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Mashtrim
USD 71.06

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 71.06

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 71.06

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri e Pastër
USD 127.91

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mirënjohje
USD 71.06

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 112.40

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 71.06

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 80.75

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 99.48

Bashkim

24 trëndafila

Mikpritje
USD 99.48

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 112.40

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 80.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Bukuri Shpirtërore
USD 112.40

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 71.06

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 112.40

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 112.40

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 112.40

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top