Fortaleza Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fortaleza nuk është vetëm shtëpia e plazheve rënore, por edhe e një varieteti të madh të luleve tropikale dhe sezonale. Zambakët e ujit si dhe margaritarët shumëngjyrësh mund të shihen kudo, së bashku me krizantemat dhe karanfilat. Disa varietete të trëndafilave mund të shihen gjithashtu, së bashku me disa lloje të orkideve ekzotike.
Dashuri e mrekullueshme
USD 69.98

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 69.98

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 69.98

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 90.17

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuria e Gruas
USD 69.98

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 69.98

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 69.98

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 124.89

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 124.89

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 69.98

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Të Dua Ende
USD 69.98

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 90.17

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 125.97

Thashethemëse

72 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 90.17

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.89

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 124.89

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E re
USD 69.98

E re

Zambakë dhe trëndafila

Karakter
USD 125.97

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top