Birthday

Ashpërsi
USD 105.29

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 147.41

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 119.65

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 166.55

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 105.29

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 147.41

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 166.55

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 147.41

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 189.52

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 166.55

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 105.29

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 147.41

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 189.52

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 105.29

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 147.41

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 105.29

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 105.29

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 105.29

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 105.29

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 147.41

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 105.29

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 105.29

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 105.29

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 147.41

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top