Congratulations

Elegancë
USD 68.69

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 68.69

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 78.06

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 68.69

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 68.69

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 123.64

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 96.17

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 108.66

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 68.69

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 68.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 68.69

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 108.66

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 96.17

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 68.69

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 96.17

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 68.69

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E çmuar
USD 87.42

E çmuar

Karafila , trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 68.69

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 108.66

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.69

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 68.69

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 108.66

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 68.69

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 108.66

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top