Jaboatao dos Guararapes Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Melodioze
USD 96.52

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 96.52

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E shijshme
USD 96.52

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 96.52

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Hare e ardhshme
USD 68.94

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 68.94

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 109.05

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 68.94

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Elegancë
USD 68.94

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 124.09

Thashethemëse

72 Trëndafila

E përjetshme
USD 68.94

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Qëndrueshmëri
USD 78.34

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 109.05

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Luks
USD 68.94

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Thellësisht e Dashuruar
USD 68.94

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 68.94

Shpresë

Gerbera

E butë
USD 96.52

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Përulësi
USD 68.94

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top