Jau Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Përqafime
USD 77.98

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 108.55

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 108.55

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 68.62

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 68.62

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 68.62

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 77.98

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Bashkim
USD 96.07

Bashkim

24 trëndafila

Pajtim
USD 108.55

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 108.55

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 77.98

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

E dhimbsur
USD 68.62

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 77.98

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 68.62

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 77.98

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 68.62

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.62

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

E butë
USD 96.07

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Top