Kotia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mjaft Më Kritikove
USD 69.69

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mahnitëse
USD 125.44

Mahnitëse

Trëndafila

Unitet
USD 79.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 110.23

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Puthje
USD 97.56

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 125.44

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 79.19

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Seksi
USD 98.20

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 69.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 69.69

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 125.44

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bashkim
USD 97.56

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 69.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Plot Shkëlqim
USD 69.69

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 69.69

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 69.69

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 69.69

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 69.69

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top