Kuritiba Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kthjelltësi
USD 104.97

Kthjelltësi

8 trëndafila

Magjepsëse
USD 166.04

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 166.04

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rini
USD 104.97

Rini

Trëndafila dhe karafila

Imagjinatë
USD 104.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 104.97

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 104.97

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Buzëqeshëse
USD 104.97

Buzëqeshëse

Trëndafila

Gazmore
USD 104.97

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 119.29

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Hutim
USD 166.04

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 146.96

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 104.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 146.96

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 104.97

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Puthje
USD 146.96

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 146.96

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 119.29

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top