Niteroi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pritshmëri
USD 70.13

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.69

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 79.69

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 79.69

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 70.13

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 98.18

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Humor
USD 79.69

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kujdesi Amënor
USD 98.18

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E paharrueshme
USD 70.13

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 79.69

Misterioze

12 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 110.93

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 110.93

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Ego
USD 70.13

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 110.93

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fisnikëri
USD 79.69

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 70.13

Pranim Dashurie

Trëndafila

E butë
USD 98.18

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 70.13

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top