Nova Friburgo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Guximtare
USD 165.24

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 118.71

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 118.71

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 146.25

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 104.46

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 165.24

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 165.24

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Puthje
USD 146.25

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 118.71

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 104.46

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 146.25

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 104.46

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 146.25

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E çmuar
USD 132.95

E çmuar

Karafila , trëndafila

Pranim Dashurie
USD 104.46

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 118.71

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Flirtim
USD 104.46

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Frymëzim
USD 165.24

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top