Rio das Ostras Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mashtrim
USD 72.04

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 72.04

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 113.95

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 113.95

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Karakter
USD 129.66

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fitore
USD 72.04

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 72.04

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Entuziaste
USD 72.04

Entuziaste

Trëndafila

Përjetësi
USD 100.85

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 113.95

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Optimizëm
USD 72.04

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 72.04

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.04

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Humor
USD 81.86

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Virtyt
USD 72.04

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 113.95

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 113.95

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnike
USD 100.85

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Top