Rio de Zhaneiro Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rio de Janeiro është i njohur për festivalet e veta të gjallë dhe me lule shumëngjyrëshe. Disa prej luleve të zakonshme që gjenden në këtë qytet të gjallë janë trëndafilat, orkidetë dhe krizantemat me ngjyrë të ndritshme. Karanfilat e vegjël janë poashtu lule popullore, së bashku me hibiskusët e mëdhenj të kuqë dhe rozë. Në disa kopshte të banorëve rriten edhe trëndafilat ngjitës erëmirë.
Dashuri e Braktisur
USD 124.16

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Falënderim
USD 124.16

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mashtrim
USD 69.57

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 89.64

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 89.64

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 124.16

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 69.57

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 124.16

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 69.57

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 97.40

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Shpresë
USD 69.57

Shpresë

Gerbera

Karakter
USD 125.23

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 124.16

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 124.16

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Karakter
USD 125.23

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 89.64

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Fitore
USD 69.57

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E re
USD 69.57

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top