Salvador Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kur një shumëllojshmëri e madhe e luleve janë në lulëzim në qytetin e Salvadorit, duket sikur jemi në mes të sezonit të karnavaleve. Disa nga këto lule përfshijnë edhe disa varitetete të zambakëve shumëngjyrësh. Zogjtë e parajsës ngjyrë portokalli, të kuqe dhe të verdhë mund të shihen duke lulëzuar në vazo nëpër kopshte, së bashku me helikoniat.
Dashuri e Shenjtë
USD 128.52

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Mashtrim
USD 72.02

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 92.79

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 72.02

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 128.52

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 129.63

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 100.82

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 128.52

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Karakter
USD 129.63

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 72.02

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Përqafime
USD 92.79

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 72.02

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 72.02

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Entuziaste
USD 72.02

Entuziaste

Trëndafila

Elegante
USD 66.48

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 100.82

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 128.52

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

E hirshme
USD 72.02

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Salvador. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Salvador kohët e fundit : -