San Paulo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sao Paulo është plot me lule të mrekullueshme përfshirë edhe zogjtë e ndritshëm me ngjyrë të hapur, së bashku me helikoniat. Disa lloje të orkideve gjithashtu rriten në qytet, si dhe lulet sezonale si trëndafilat, karanfilat dhe krizantemat e bukura që shihen kur lulëzojnë.
Forcë
USD 92.50

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 71.79

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 92.50

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 71.79

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.79

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Joshje
USD 92.50

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 128.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri ngurruese
USD 66.27

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.79

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 71.79

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 128.12

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 128.12

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 71.79

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 71.79

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 128.12

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 71.79

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Shije e Mirë
USD 128.12

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Karakter
USD 129.22

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në San Paulo. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në San Paulo kohët e fundit : -