Uberaba Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kthjelltësi
USD 103.10

Kthjelltësi

8 trëndafila

Magjepsëse
USD 163.08

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 103.10

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 103.10

Buzëqeshëse

Trëndafila

Festim
USD 163.08

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 163.08

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 163.08

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 185.58

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Mashtrim
USD 103.10

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 144.34

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mbrojtje
USD 117.16

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Unitet
USD 117.16

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 163.08

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Flirtim
USD 103.10

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Urime
USD 144.34

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Modesti
USD 103.10

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 117.16

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përulësi
USD 103.10

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top