Umuarama Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mashtrim
USD 68.64

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 68.64

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 108.57

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 108.57

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Karakter
USD 123.54

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Fitore
USD 68.64

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 68.64

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Entuziaste
USD 68.64

Entuziaste

Trëndafila

Përjetësi
USD 96.09

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 108.57

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Optimizëm
USD 68.64

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 68.64

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.64

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Humor
USD 78.00

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Virtyt
USD 68.64

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 108.57

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 108.57

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnike
USD 96.09

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Top