Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bullgari. Ne dërgojmë lule me dorë në Sofia dhe 8 qytete, në Bullgari

Buqeta të Popullarizuara në Bullgari


Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

   
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

   
Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

   
Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

   
Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë