Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Bullgari. Ne dërgojmë lule me dorë në Sofia dhe 7 qytete, në Bullgari

Buqeta të Popullarizuara në Bullgari


Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

    
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

    
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

    
Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila