Sofia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 88.77

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Meritë
USD 63.86

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Flirtim
USD 54.28

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Paqe
USD 54.28

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 54.28

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 63.86

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 63.86

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 76.00

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 54.28

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 63.86

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 54.28

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Joshëse
USD 54.28

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 76.00

Respekt

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 54.28

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 54.28

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 54.28

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 54.28

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Guximtare
USD 88.77

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top