Joshëse

Joshëse
Kodi i Produktit: prod024
Buqetë me 12 trëndafila të bardhë dhe karafila të vegjël rozë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.