Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë
Kodi i Produktit: prod125
Zambakë yll, trëndafila të kuq, karafila të bardhë të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies)