Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Burundi. Ne dërgojmë lule me dorë në Bugjumbura dhe 6 qytete, në Burundi

Buqeta të Popullarizuara në Burundi


Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

   
E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

   
Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   
Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

   
Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Shpresë

Shpresë

Gerbera

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila