Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Burundi. Ne dërgojmë lule me dorë në Bugjumbura dhe 6 qytete, në Burundi

Buqeta të Popullarizuara në Burundi


Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

    
Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

    
Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

    
E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila