Bugjumbura Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shije e Mirë
USD 128.74

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 74.28

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 74.28

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 128.74

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Forcë
USD 92.84

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 133.70

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 128.74

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 128.74

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dëshirë
USD 128.74

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 74.28

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Jetë e Lumtur
USD 92.84

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mashtrim
USD 74.28

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 74.28

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 103.99

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Flirtim
USD 74.28

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Strehim
USD 128.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 128.74

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 128.74

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Top