Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Danimarkë. Ne dërgojmë lule me dorë në Copenhagen dhe 40 qytete, në Danimarkë

Edhe pse qeveria e Danimarkës (Denmark) mund të ketë zgjedhur lulen margarita si lulen kombëtare, tërfili i kuq dhe lulja e ëmbël e aromatike mos më harro përdoren akoma si emblema zyrtare. Edhe pse kryeqyteti është Kopenhageni (Kopenhagen), qyteti i vogël i Odense është vendi ku zhvillohet festivali më i madh i luleve në vend. Festivali i luleve në Odense zhvillohet gjatë 4 ditëve në gusht, ku Flakhave, (sheshi kryesorë), mbulohet me mbi 200,000 lule. Në mesin e tezgave me lule shumëngjyrëshe, vizitorët do të gjejnë jo vetëm margaritat e verdha, orkidetë unike daneze si dhe lulet hellebore të kuqe të ndritshme. Lule tjera që rriten zakonisht në vend janë edhe azaleat e verdha dhe lulet manushaqe mjaft delikate. Lulet dhurohen nga danezët për çdo rast, dhe disa nga buqetat më të preferuara me lule përmbajnë lule dielli dhe zambakë. Trëndafilat janë gjithashtu mjaftë të dashur, dhe ato dërgohen shpesh si shenjë dashurie. Gladiolat nuk përdoren vetëm për zbukurimin e varreve të më të dashurve, por këto lule gjatoshe shpesh mund të gjenden nëpër kopshtet dhe oborret e shumë shtëpive në fshat. Gerberat e gëzueshme janë një tjetër llojë luleje që pëlqehen shumë nga danezët. Kjo lule jo vetëm që sjell buzëqeshje, por ajo përdoret edhe si një simbol i miqësisë.

Buqeta të Popullarizuara në Danimarkë


E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

   
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

   
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

   
Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

   
Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   

Ofertë Speciale: Krenare

Informacion