Aabenraa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aabenraa mund të jetë një qytet i vogël, por ka disa lloje të luleve vendase. Disa nga këto lule janë lulet anemonë dhe livando, së bashku me tulipanë, zambakë dhe krokuse të vegjël. Trëndafilat janë gjithashtu popullorë ndër banorët, dhe është e vështirë të mos dallohen shkurret e mëdha ashe.
Hutim
USD 124.78

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Kënaqësi
USD 124.78

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.99

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 71.99

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Hare e ardhshme
USD 71.99

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 71.99

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 100.78

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Durim
USD 71.99

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Martesë e Lumtur
USD 124.78

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 53.99

Krenare

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 124.78

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Pastër
USD 129.58

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 71.99

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 100.78

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Fyerje
USD 124.78

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 100.78

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Puthje
USD 100.78

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 124.78

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Next page(Page2)