Birthday


Ashpërsi
USD 120.02

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 168.03

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 142.52

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 198.03

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 120.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 168.03

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 198.03

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 168.03

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 216.03

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 198.03

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 120.02

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 168.03

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 216.03

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 120.02

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 168.03

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 120.02

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 180.03

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 120.02

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 120.02

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 168.03

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 120.02

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 180.03

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 120.02

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 168.03

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top