Love and Romance


Lavdi
USD 120.02

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Festim
USD 198.03

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 120.02

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 198.03

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 120.02

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 168.03

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 168.03

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 120.02

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 198.03

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 198.03

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 120.02

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 198.03

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 198.03

Serenatë

Orkid

E hirshme
USD 120.02

E hirshme

Karafila , trëndafila

Luks
USD 120.02

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 120.02

Entuziaste

Trëndafila

Flirtim
USD 120.02

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 120.02

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 168.03

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 168.03

Përkryerje

24 Trëndafila

Rini
USD 120.02

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 120.02

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 120.02

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E paharrueshme
USD 120.02

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top