Sympathy


Përqafime
USD 143.63

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 199.57

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 143.63

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 120.95

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 120.95

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 169.34

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 120.95

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 199.57

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 120.95

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 143.63

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 143.63

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 169.34

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 120.95

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 120.95

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 199.57

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 188.99

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 181.43

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 120.95

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 169.34

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 169.34

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 199.57

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 143.63

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 120.95

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 120.95

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top