Aalborg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aalborg është i njohur për parqet dhe kopshtet e shumta. Parku më i vjetër i qytetit është Ostre Anlaeg I cili është shtëpia e disa lloje trëndafilash dhe lule asheve. Zambakët mund të gjenden gjithashtu në qytetin danez, së bashku me tulipanë dhe krokuse në pranverë.
E përjetshme
USD 107.21

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Jeta Është e Ëmbël
USD 176.90

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 107.21

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 107.21

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 176.90

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përshtypje Që Zgjat
USD 176.90

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 176.90

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Qejf
USD 176.90

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri e mrekullueshme
USD 107.21

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 150.10

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 107.21

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Delikate
USD 107.21

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 150.10

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Virtyt
USD 107.21

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Paç Fat
USD 160.82

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 107.21

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Rehati
USD 176.90

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Elegancë
USD 107.21

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top