Arhus Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aarhus është qyteti i dytë më i vjetër në Danimarkë dhe shtëpia e kopshtit botanic me të njëjtin emër. Këtu vizitorët mund të gjejnë një numër të madh të luleve. Trëndafilat dhe lulet e diellit janë të mbjellura në sera. Gjithashtu është e vështirë të mos dallohen lulet e qershive në pranverë.
E përjetshme
USD 106.60

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përshtypje Që Zgjat
USD 175.89

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 175.89

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Durim
USD 106.60

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Jeta Është e Ëmbël
USD 175.89

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dëshirë
USD 175.89

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 175.89

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 106.60

Pranim Dashurie

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 106.60

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 106.60

Shpresë

Gerbera

Mikpritje
USD 149.24

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 106.60

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 106.60

Delikate

12 Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 149.24

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vdes për ty
USD 175.89

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 175.89

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Virtyt
USD 106.60

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Paç Fat
USD 159.90

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top