Ballerup Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 188.93

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 188.93

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Falënderim
USD 188.93

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 114.50

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Serenatë
USD 188.93

Serenatë

Orkid

Entuziaste
USD 114.50

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 135.97

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 188.93

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Kujdesi Amënor
USD 160.31

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 114.50

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Moderne
USD 114.50

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Ftohtë
USD 114.50

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO