Copenhagen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kryeqytetin danez Kopenhagen është krenar për historinë e vet dhe lulet e bukura. Ky qytet ka një serë dedikuar vetëm për lulet ashe, së bashku me të tjera të cilat përmbajnë më shumë se 13.000 lloje të bimëve. Kumaku, gjeogjina, tërfili i kuq dhe lulet trumpetë gjenden kudo. Ka edhe disa kopshte private dhe publike që përmbajnë një shumëllojshmëri lulesh tjera.
E përjetshme
USD 107.53

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

E përjetshme
USD 107.53

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Misterioze
USD 127.69

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 177.42

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Delikate
USD 107.53

Delikate

12 Trëndafila

Fyerje
USD 177.42

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 150.54

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dëshirë
USD 177.42

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 107.53

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 107.53

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 127.69

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri e mrekullueshme
USD 107.53

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 150.54

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 107.53

Delikate

12 Trëndafila

Virtyt
USD 107.53

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 161.29

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 177.42

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Arratisu Me Mua
USD 107.53

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top