Congratulations


Elegancë
USD 115.75

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 173.62

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 137.45

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 115.75

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 115.75

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 208.35

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 162.05

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 190.98

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 115.75

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 115.75

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 173.62

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 190.98

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 162.05

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 115.75

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 162.05

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 115.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 115.75

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 190.98

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 115.75

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 115.75

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 190.98

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 115.75

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 190.98

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 115.75

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top