Friends


Pajtim
USD 191.08

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 115.81

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 137.52

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 115.81

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 191.08

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 208.45

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 115.81

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 115.81

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 162.13

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 173.71

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 191.08

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 115.81

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 162.13

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 115.81

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 191.08

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 208.45

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 115.81

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 162.13

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 173.71

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 115.81

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 162.13

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 137.52

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 115.81

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 191.08

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top