Sympathy


Përqafime
USD 137.45

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 190.98

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 137.45

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 115.75

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 115.75

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 162.05

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 115.75

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 190.98

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 115.75

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 137.45

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 137.45

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 162.05

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 115.75

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 115.75

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 190.98

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 180.86

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 173.62

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 115.75

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 162.05

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 162.05

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 190.98

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 137.45

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 115.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 115.75

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top