Fredericia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 193.04

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 138.93

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 193.04

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 193.04

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 116.99

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 193.04

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 116.99

Entuziaste

Trëndafila

Moderne
USD 116.99

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Ftohtë
USD 116.99

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 193.04

Serenatë

Orkid

Imagjinatë
USD 116.99

Imagjinatë

12 Trëndafila

Melodioze
USD 163.79

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO