Greve Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 193.75

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 193.75

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dashuri e Shenjtë
USD 193.75

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 193.75

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 193.75

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Karakter
USD 211.36

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 117.42

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 117.42

Entuziaste

Trëndafila

Bashkim
USD 164.39

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 117.42

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Ftohtë
USD 117.42

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Imagjinatë
USD 117.42

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO