Hillerød Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 191.66

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 191.66

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Urime
USD 162.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 116.16

Entuziaste

Trëndafila

Moderne
USD 116.16

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Ftohtë
USD 116.16

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 116.16

Imagjinatë

12 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 137.94

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshëse
USD 116.16

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 137.94

Joshje

12 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 116.16

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Paç Fat
USD 174.24

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO